Čišćenje unutrašnosti automobila, kombija, kamiona

Čišćenje unutrašnosti automobila, kombija, kamiona

Unutrašnjost vašeg limenog ljubimca čistimo s posebnim ekološkim i certificiranim otapalom za nikotin i masnoće koje su ušla u sjedala i tapicirung. Podove i vrata čistimo sa vrhunskim šamponom predviđenim za tvrđa zaprljanja. Vozilo nakon čišćenja poprima ugodan miris, a unutrašnjost je suha već za nekoliko sati nakon pranja(iskustvo nam kaže za 3 do 4 sata).

U unutrašnjosti automobila, kombija i kamiona koristimo samo strojno ispiranje i usisavanje, dok se svi tapicirani dijelovi šamponiraju isključivo ručno.

 

Krovni tapicirung

Čišćenje krovnog tapicirunga vozila ne radimo, osim na isključivi zahtjev vlasnika (zbog starosti vozila odnosno kvalitete materijala ne odgovaramo za eventualno odljepljivanje tapicirunga na krovu).

 

Armatura i plastika

U dogovoru s vama postoji mogućnost usluge čišćenja armature i plastike na kojima se nakuplja najviše nikotina i prljavštine. Nakon čišćenja posebnim sredstvom stvara se tanki film na plastici pa je i održavanje puno jednostavnije – nakupljene nečistooće i nikotin se kasnije s maramicom lako pobrišu.

 

Pick Up Clean

Čišćenje obavljamo kod vas ili na našoj lokaciji. Prema dogovoru, postoji mogućnost preuzimanja vozila koje nakon čišćenja vraćamo na željenu lokaciju. Ova usluga posebno je pogodna za one koji nisu u mogućnosti ostaviti automobil (npr. dok ste na poslu...) i čekati dok se vozilo očisti i osuši.

Vanjsko čišćenje i pranje vozila obavljamo prema dogovoru.

CIJENA OVISI O VELIČINI UNUTRAŠNJOSTI VOZILA = 250,00 kn do 350,00 kn